Packshot foto mannequin - til professionel tøjfotografering


Packshot dame foto mannequin

Packshot foto mannequiner til en rimelig pris

ManneQ.com stræber altid efter at have så bredt et sortiment af mannequiner som muligt. Det gælder også for foto mannequinerne. Derfor er vi glade og stolte over også at kunne levere Packshot-serien, der ovenikøbet sælges til ganske rimelige priser - ikke mindst i lyset af, hvor meget du får for pengene.

Til forskel fra standard-udgaverne af mannequiner er Packshot specielt fabrikeret til fotografering af al slags tøj, hvor det gøres så let som muligt kun at vise selve tøjet. Det kræver, at det som holder tøjet, og som man ikke kan undgå at få med på billedet, er let til at fjerne efterfølgende.

Til det er Packshot modellerne udstyret med et aftageligt halsparti og arme i forskellige længder. Skal du kun filme bukser, løfter du ganske enkelt overkroppen af! Skal du optage tøj med hætte, klikker du hættebøjlen på plads uden brug af værktøj. Kort sagt, mannequinen kan hurtigt tilrettes, så mindst muligt dukke skal skæres væk i billedbehandlingen.

Packshot i tre modeller

Packshot foto mannequiner findes i tre varianter:

Alle modeller står sikkert på en hærdet glasplade med to benspyd, og du kan meget nemt og enkelt skille og samle dukkerne, som tøjet kræver.

Der medfølger 2 sæt ekstra arme til voksendukkerne og 1 sæt til barnet. Alle tre modeller leveres også med hættebøjle og et reperationskit med lidt hvid lak til småskader, skulle uheldet være ude.

Prismæssigt ligger Packshot serien midt imellem de billige standard-mannequiner, du skal skære til under arbejdet, og de super-professioneller Ghost-modeller. Alt i alt mener vi, at du med Packshot foto mannequiner får nogle fantastisk brugbare dukker, der på alle måder vil gøre dit arbejde - både i studiet og i Photoshop - meget enklere og hurtige.

Se Packshot herren, damen og barnet i vores webshop

Packshot foto studie

Packshot barne foto mannequin Packshot dame foto mannequin Packshot herre foto mannequin

Klik her og køb fotoginer
i vores webshop

Gå direkte til fotmannequiner på