Billige(?) mannequiner, dit fotostudie kan bruge


Herre fotomannequin

Et billigere alternativ - hm...!

Du kan også bruge almindelige Mannequin dukker til at udstille tøj i forretningen eller vinduet. Men de kan også bruges til at bære tøjet ved fotografering til katalog og webshop. Og så gælder det om at vise mest muligt af tøjet og mindst muligt af mannequinen.

Hvordan bruges en standard mannequin til fotos?

Til brug for fotografering skal mannequinen være lige og 'stå roligt' med armene ned langs kroppen. Derudover skal de være nemme at justere eller skære til i hals, liv og armlængde,, så tøjet kommer til sin ret. Farven skal være neutral og mat.

Til forskel fra de regulære fotomannequiner, som Ghost- og Packshot-serierne, skal du selv fjerne de områder af dukken, som ikke skal med på billedet. Der foregår helt konkret ved, at du skal skære eller save dele ud af dukken. Det betyder i den sidste ende, at du måske gradvis får skåret sådan en dukke helt ned til 'sokkeholderne'. Og så skal du starte forfra med en ny dukke. På den måde kan det prismæssigt bliver dyrere end, hvis du fra starten anskaffer en Ghost eller Packshot foto mannequin!

ManneQ.com leverer standard fotomannequiner i mange modeller

Hos ManneQ.com finder du flere super velegnede modeller, såvel dame- og herremannquiner som flere børnestørrelser. For damerne kan du endda gå helt op til XL-størrelse!

Flere af modellerne leveres i mathvid og matsort.

Det perfekte løsning til tøjfotografering

Hvis du er på jagt efter noget mere specifikt velegnet til fotografering af tøj, kan du læse om Ghost mannequinerne og buksetorsoerne eller læse om Packshot modellerne.

Eller du kan gå direkte til vores webshop www.ManneQ.com
og bestille din fotomannequin.Fotogine i børnestørrelse Fotogine i børnestørrelse
Dame Fotogine

Klik her og køb fotomannequiner
i vores webshop

Gå direkte til mannequiner på